Hvem er vi

Bornholms Frie Idrætsskole er en privatskole med ét spor fra 0. - 9.kl beliggende i Nyker, som er et aktivt lokalsamfund 5 km. fra Rønne. Der er gode busforbindelser til skolen og cykelsti fra Rønne. Vi er en profilskole, der lægger vægt på høj faglighed i samspil med bevægelse og ernæring. Vi har et nært og trygt skolemiljø, hvor alle kender hinanden og hvor der er plads til forskellighed. Vi møder hinanden som vi er, og har en uhøjtidelig, varm og respektfuld omgangstone, med fokus på at alle bidrager værdifuldt til fællesskabet.

På Bornholms Frie Idrætsskole har vi en obligatorisk madordning, fordi vi ved, at sund kost er en vigtig faktor for læring. Vores køkkenchef laver sund, varieret og lækker mad til os alle hver dag, og i spisepausen mødes elever og personale i spisesalen, hvor vi spiser sammen. Desuden serveres der formiddagsfrugt og grønsager, samt et eftermiddagsmåltid.

Skolen ligger midt i Nyker i naturskønne omgivelser med store grønne udenomsarealer der inviterer til idræt, bevægelse, leg og fordybelse. Både i undervisningen, i frikvarteret og i skolefritidsordningen.

Kort sagt: Bornholms Frie Idrætsskole er en skole i bevægelse med fokus på faglighed, bevægelse og ernæring

Pia Grønvall den 01-02-2018
    Fra skoleåret 2018/19 kan der kun logges på ForældreIntra med Uni-Login