Hvem er vi

Bornholms Frie Idrætsskole er en privatskole med ét spor fra 0. - 9.kl beliggende i Nyker, som er et aktivt lokalsamfund 5 km. fra Rønne. Der er gode busforbindelser til skolen og cykelsti fra Rønne. Vi er en profilskole, der lægger vægt på høj faglighed i samspil med bevægelse og ernæring. Vi har et nært og trygt skolemiljø, hvor alle kender hinanden og hvor der er plads til forskellighed. Vi møder hinanden som vi er, og har en uhøjtidelig, varm og respektfuld omgangstone, med fokus på at alle bidrager værdifuldt til fællesskabet.

På Bornholms Frie Idrætsskole har vi en obligatorisk madordning, fordi vi ved, at sund kost er en vigtig faktor for læring. Vores køkkenchef laver sund, varieret og lækker mad til os alle hver dag, og i spisepausen mødes elever og personale i spisesalen, hvor vi spiser sammen. Desuden serveres der formiddagsfrugt og grønsager, samt et eftermiddagsmåltid.

Skolen ligger midt i Nyker i naturskønne omgivelser med store grønne udenomsarealer der inviterer til idræt, bevægelse, leg og fordybelse. Både i undervisningen, i frikvarteret og i skolefritidsordningen.

Kort sagt: Bornholms Frie Idrætsskole er en skole i bevægelse med fokus på faglighed, bevægelse og ernæring

Forældremøde · 0A
    Forældremøde · 2A
    Forældremøde · 9A
  • 30-03-2017
    Personalemøde ·
    Karina Bjørn den 08-03-2017
    Bornholms Frie Idrætsskole vil åbne en børnehave, som en afdeling af skolen og med fælles værdigrundlag.

Vi har længe drøftet denne spændende udvikling af skolen og vi bidrager meget gerne til, at Bornholm kan tilbyde det gode børneliv.

Vi oplever stor interesse for vores skole og vores profil: En skole med fokus på bevægelse og ernæring som væsentlige faktorer til højnelse af indlæringsniveauet. En stærk profil, som har gjort Bornholms Frie Idrætsskole til en stor privatskole med knap 200 elever.

Vi glæder os meget til ligeledes at kunne tilbyde en privat børnehave med et værdigrundlag og en pædagogik, der befordrer stor trivsel og udvikling, som skolen ligeledes udmærker sig ved.

Vi er i opstartsfasen og har netop i dag aftalt møde med Børne- og familiechef Vibeke Juel Blem. Vi ser fem til et godt samarbejde med kommunen, og håber på at vi inden årets udgang kan åbne en børnehave med en sundhedsprofil.

Mette Sommer Nielsen den 21-02-2017
    Menuplan for marts 2017

Indvielse af multibanen - etape 2

Den nye multibane blev indviet på festlig vis og helt i skolens ånd med fuld fart på aktiviteterne med fodboldkamp og fællesleg.